Gezond vegetarisch kerstmenu

Pittige gevulde taco soep

Pittige gevulde taco soep

Deze taco soep is goed gevuld en boordevol Mexicaanse smaken. Denk aan mais, salsa, taco kruiden, bonen en tomaten! Een goed alternatief als je iets anders wilt dan vette taco’s. Deze soep kan heel makkelijk in een Instant Pot of Slowcooker worden gemaakt. Heb je die niet? Dan kan het uiteraard ook in een gewone pan! Met dit recept van Allore Foodies maak je het zo!

Lees meer
Vega vleesklassieker: Pilav

Vega vleesklassieker: Pilav

Deze kleurrijke pilav is licht verteerbaar en rijk aan vele gezonde voedingstoffen. De gele kleur in dit gerecht is te danken aan de geneeskrachtige oosterse specerij kurkuma. De perfecte combinatie van wortels, rozijnen en walnoten maakt dit exotische rijstgerecht af. De pilav is tevens zowel koud als warm lekker!

Lees meer
Perzische keuken: Tahcheen met aubergine en portobello

Perzische keuken: Tahcheen met aubergine en portobello

Tahcheen is een specialiteit is uit het midden van Iran. Het is een rijsttaart met saffraan en een yoghurtmengsel. Deze vegetarische variant met aubergines en portobello uit De Perzische Keuken van Yasmin Kahn is ontzettend lekker. Ook heel handig als je een etentje hebt, want je maakt hem gewoon van tevoren. Serveer er een salade bij en je hebt een volledige maaltijd!

Lees meer
De Perzische keuken

De Perzische keuken

De komende tijd behandelen we op De Hippe Vegetariër verschillende wereldkeukens. Hiervoor gebruiken we van de lekkerste kookboeken gericht op een specifieke keuken. Op basis hiervan schetsen we wat die wereldkeuken precies inhoudt en delen we de lekkerste recepten! Nu is de Perzische keuken aan bod! Hiervoor gebruiken we het mooie boek De Perzische Keuken van Yasmin Kahn. Wat is de Perzische keuken precies? In De Perzische Keuken gingen we op zoek naar antwoord!

Lees meer
Summary
VEGETARISCHE KERSTMENU RECEPTEN
Article Name
VEGETARISCHE KERSTMENU RECEPTEN
Description
Hier vind je lekkere en verrassende recepten voor een vegetarisch kerstmenu. Gemakkelijk te maken, zo op tafel en superlekker!
Author
Publisher Name
De Hippe Vegetariër